Szerintetek most akkor mit akart egyáltalán ez a srác?
Egy hónapja jelölt be és írt rám, hogy szeretne megismerni. Találkoztunk is és szerintem jól el is voltunk, mondjuk én nem vagyok mindig valami beszédes, és volt pillanat, amikor ő se tudott mit mondani, így volt egy kis "kínos csönd" (mondjuk én ezeket nem úgy szoktam megélni, hogy "hú, de ciki") de többnyire jól elbeszélgettünk. A második tali kicsit később jött össze, mert elég elfoglalt volt elvileg. Én jól éreztem magam akkor is és beszédesebb is voltam (nem is voltak "kínos csendek"), de ő viszont elég furin viselkedett és nem sokat beszélt. Aztán megint túl sok dolga volt, vagy nem tudom, de ezen a héten írt, hogy jövőhéten találkozhatnánk és félig-meddig meg is beszéltük. Ezenkívül még azt is megkérdezte, hogy el tudnám-e képzelni, hogy legyen köztünk valami a jövőben. Ma viszont azt írta, hogy ő mégsem akar semmit, mert nem rég lett vége egy hosszabb kapcsolatának, és most jött rá, hogy "egyedüllétre van szüksége"...
Lehet, hogy én vagyok elég gyanakvó, de szerintem ennek kicsit kamu szaga van. De ha nem kamu, akkor is elég gáz szerintem, hogy ő írt eredetileg rám, meg ezelőtt pár nappal kérdezte meg azt a dolgot, most meg hirtelen ez van...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!