JÓl gondolom, hogy a szerelem csak is testi vonzalomból fakadó kémiai illúzió?
Figyelt kérdés
Lényegében a lányok csak olyan fiúkba lesznek szerelmesek, akik ilyen jóképű, páwa kinézetű nagymenők. Ellenben egy kedves, humoros, de ronda fiúba egy lány sem szeretettmég bele, hiába jó arc.2014. máj. 22. 20:58
1/11 anonim válasza:
nem illúzió. a csúnyák hátránya biológia. az anyád szeretete is pont ilyen úgynevezett illúzió. érdeke szeretni téged
2/11 anonim válasza:
Azért, mert Veled még nem történt meg, ne általánosíts:) de a szerelem közelebb van a testi vonzalomhoz, mimt a szeretet.. Úgyhogy olyan lányt keress aki nem csak szerelmes de szeret is:)
4/11 anonim válasza:
kell hozzá a testi vonzalom, de ez nem azt jelenti, hogy minden nő csak egyfajta pasira bukik, szóval a kérdésed ezen része nettó hülyeség.
5/11 A kérdező kommentje:
4-es ha ez így lenne én már legalább egy lány számára vonzó lettem volna, de eddig minden lány rondának nevezett és elutasított, ellenben olyan nem egyszer fordult már elő, hogy akikkekl úgy sikerült ismerkedenm, hogy nem látták a külsőmet, azok dícsérték a személyemet, nem is értették miért nincs barátnőm meg nem volt sosem. Aztán küldtem képet és megértették. Volt, aki ilyen után képes volt letiltatni a facebookon vagy egyszerűen nem volt hajlandó többé válaszolni a leveleimre. Hasonló dolog történik, ha találkozom egy lánnyal. Eleinte látatlanban nyitottak, aztán a külsőmet látva még akkor sem akarnak velem kapcsolatot tartani, ha dícsérik a személyem.
2014. máj. 22. 21:15
6/11 anonim válasza:
Ragaszkodom az állításámhoz, miszerint NEM kell testi vonzalom. Neten ismertem meg a barátom, mégis rendesen beleszerettem már akkor, pedig még csak nem is igazán találkoztunk.(igaz azóta van vonzalom rendesen, de az elejéhez nem kellet:D)
7/11 anonim válasza:
6., jó, hagyjuk már, ha kiderült volna, hogy ronda, nem keresed többet, vagy max. fiúbarát
9/11 anonim válasza:
És te szerelmes leszel olyan lányba, akinél nincs testi vonzalom? Amúgy nem kizárt, mert én is éreztem már erős vonzalmat olyan nő iránt, aki taszított testileg először, aztán idővel megszépült.
10/11 anonim válasza:
majdnem. de az agyunk képes megtéveszteni minket, hogy egy alapból nem 10/10-es embert is a legvonzóbbnak lássunk és szerelembe essünk. ez pedig csak a belső miatt lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!