Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan csajozzak facen?

Hogyan csajozzak facen?

Figyelt kérdés
masnak megy nekem nem valahogy nem birnak de tudo ha jobban ismernenek kedvelnenek mert jo gyerek vagyok nem a kocsog bunkozos fajta jo fej vagyok veluk meg minden megsem ertem mi a baj ... ra irok hogy szia vissza ir en irom neki zavaroke es mondja nem elkezdunk minden fele dologrol beszelni aztan kocsogoskodni kezd mintha haragudna de nem ertem miert mert nem mondtam semmi olyat meg kerdeem tolle hogy miert haragszik azt mondja semmiert meg hogy miert haragudna ... nem vagom mi a baj velem ... nem vagyok csunya azzal nincs gond ;D

2014. máj. 22. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha már mindenképpen face-en akarsz csajozni akkor csináld jóra a profilodat! legyen sok ismerősöd meg ilyenek lássák hogy jó vagy, oda vannak érted a nők... és ha esetleg elutasítanak akkor se keseredsz el mert jön a következő :D mindig jön a következő
2014. máj. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!