Miért tetszenek a motoros férfiak a nők 90 %-ának?
Figyelt kérdés
miért vannak annyira oda értük? Múltkor is ott állunk az út szélén, arra jön néhány motoros, és a nők majdnem elélveztek, annyira nézték őket, pedig a fejük nem is látszott mert sisak volt rajtuk. Ráadásul azt vettem észre, minden ilyen motorohoz szériatartzozék egy szép nő, aki ott feszít a pasi mögött.
Szóval mit látnak bennük, azon kívül, hogy motoron ülnek és semmit enm tudnak róluk?
2014. máj. 22. 20:06
1/10 anonim válasza:
Ha volt zsé motorra + fent tartani azt... assziszem'
2/10 anonim válasza:
Te kis buta..a motor tetszik,nem a pasi rajta:)
3/10 anonim válasza:
Motor = szabadság.
Úgy vannak vele, hogy egy motoros férfi betörhetetlen "rosszfiú" kategória aki a saját útját járja és a többi baromság. Ne próbáld megérteni a nőket!
4/10 anonim válasza:
Válogasd meg jobban, hogy milyen nőkkel állsz az út szélén.
5/10 anonim válasza:
Nekem az autós pasik tetszenek inkább. Motoron nem olyan könnyű szexelni, nem úgy mint autóban.
6/10 anonim válasza:
Ja, ja.
Akit le akarnak szopni, azt egy Trabantban is leszopják. Viszont egy Lamborghiniben azt is leszopják, aki nem akarja.
7/10 anonim válasza:
Nekem a bőrruha és a maszkok/sisakok szinte mindenkin bejönnek. A bőrszerkóban nagyobbaknak tűnnek, mint amekkorák, szélesebb a válluk, férfiasabb a megjelenésük, a sisak meg eltakarja a nyomi fejüket, azt képzelek oda, akit csak akarok:D
8/10 anonim válasza:
Magyarul épp az a jelenség mikor a páva szétterpeszti a tollait és feszít peckesen, hogy mekkora kan király, a nők meg beveszik. Nehéz levetkőzni pár ezer évnyi evolúciót.
9/10 anonim válasza:
Értem nincs oda egy nő sem, pedig kenetem a Babettának rendesen :(
10/10 anonim válasza:
Én speciel a motorokat nézem meg mert imádom őket (motorozom jómagam is), aki rajta ül az nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!