Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, ha beszélünk...

Miért van az, ha beszélünk olyan érzésem van, mintha nem érdekelném annyira, közben meg keres, kedvemben akar járni, tehát a tettei nem ezt mutatják?

Figyelt kérdés
Kommunikációjával lenne a gond? Nem tudja kifejezni magát jól? Vagy nem tudja mit akar?
2014. máj. 22. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
vagy nem tudja mit szeretne, vagy így próbál laza lenni mert fél hogy gáz lenne ha nagyon nyomulna
2014. máj. 22. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Fél a visszautasítástól. Biztos sokat csalódott már.Csak óvatos.23/l
2014. máj. 22. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem fél kimatatni az irántad való érzéseit.
2014. máj. 22. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

A tettei mást mutatnak? Azt hogAn hozza össze? Hogyan jár a kedvedben?

Fejtsd ki pls

2014. máj. 22. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

én sem tudom az érzelmeimet szavakba önteni szeretek beszélgetni stb, de csak az általános dolgokról minden napi gondokról meg ilyesmikről.

Nagyon nehezen tudom kimondani h szeretlek gyönyörűm édesem vagy akármi.

Szerintem 1000x többet mond egy ölelés csók homlokcsók vagy a tettek h ha a kedvében járok reggelit tálcán az ágyba viszem lehajtom wc deszkát :DDD

ha mondjuk dolga van és tudom h mikor jön akkor esetleg a buszváróban várom stb én ilyen tettekre gondolok.

Érezze h fontos számomra törődök vele és ehhez nem kell naponta 1000x azt mondani h szeretlek meg ilyesmi.

Van erre egy székely vicc is :D

A székely felesége nyafog

-Te uram miért nem szoktad mondani h szeretsz?

-Asszony 1x mondtam, ha változik majd szólok! :D

2014. máj. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!