Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gáz, ha igazi fehérbőrt...

Nagyon gáz, ha igazi fehérbőrt örököltem, lehet, hogy el kéne mennem szoláriumba?

Figyelt kérdés
Valamiért rendes napozás után is egy idő után újra fehér bőröm lesz, nem tudok lebarnulni, de leégni annál inkább. Lehet ezért nem vagyok vonzó, mert a lányok csak a sötétbőrű fiúkhoz képesek igazából vonzódni?
2014. máj. 22. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi? Mi? Gyere ide! Nekem csak fehér kell. :D
2014. máj. 22. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem a fehér bőrű srácok kifejezetten bejönnek, ki nem állhatom a cigányos, latinos külsőt
2014. máj. 22. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezért van minden c.nynak nője. Olyan

amilyen de van. Amúgy én szerintem semmivel sem

rosszabb egy fehérnőrű lány se.

2014. máj. 22. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
*b
2014. máj. 22. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem is fehér a bőröm ,de azért mert utálom a napot
2014. máj. 22. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
én pasi vagyok, és azt veszem észre, pont nem ez a lényeg...bárkinek is. A legfehérebb és a legbarnább embereknek is akad.
2014. máj. 22. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de ebbe a szép napos időben ne költs szoláriumra. Fogsz egy plédet/ matracot és kifekszel napozni.

Én is igy gyakorizok most.

Àm tényleg több lány keeveli a 'egzotigus' férfiakat. Munkahelyemen is a karbantartónk ilyen és állva pisálnak utána a lányok.

F

2014. máj. 22. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vonzódom a sötétbőrű férfiakhoz.

Volt hófehér bőrű barátom többször is. A mostani barátom igaz, hogy nálam barnább bőrű (mondjuk én iszonyú fehér vagyok), de bőven ő is még az igazi magyar, fehér ember kategória.

2014. máj. 22. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne menj!

Sok lánynak tetszenek a fehérbőrű férfiak, pláne, hogy nem kell velük állandóan a napon dögleni.

Ráadásul, akik nem napoznak/szoliznak, azok később lesznek ráncosak:)

2014. máj. 22. 19:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, ez a másik, ami nagyon gáz! Mindenki mondja, hogy milyen fiatalos, babapofim van.
2014. máj. 22. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!