Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Bejönnek nektek a nem...

Lányok! Bejönnek nektek a nem annyira sportos pasik?

Figyelt kérdés
Sportolok rendszeresen, de a testem en ez nem látszik meg. Elég erős is vagyok de sajnos az sem látszik meg..
2014. máj. 22. 05:57
 1/8 anonim válasza:
46%
avval te ne törődjél az csak nyers erő én dolgoztam bokszolóval annak tetet magát fizikai munkán és nem bírta azok nem arról híresek szerinted ki bírná munka plussz gyúrás
2014. máj. 22. 06:27
 2/8 anonim ***** válasza:
A ducik nem jönnek be, azon kívül bármilyen testalkat lehet, sovány is. Arc a lényeg.
2014. máj. 22. 06:36
 3/8 anonim ***** válasza:
a plöttyedtség előnytelen, azon kívül szinte mindenfajta jó. az izmok kinézete miatt ne aggódj, sokan vagyunk, akik nem szeretjük a szétgyúrt alakot. jobb a szálkás.
2014. máj. 22. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:
mit sportolsz aminek nincs semmi hatása?
2014. máj. 22. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem be. A mackós alkatú pasikat szeretem.

Nem az ilyen nagyon kövér, mellé gyenge meg 15 perc séta után kifulladó, 3 perc intenzív szex után kidöglő pasikról beszélek, hanem azokról, akik azért szívósak is, csak szeretnek enni :D

Nincs abban semmi rossz.

2014. máj. 22. 10:24
 6/8 A kérdező kommentje:
ijaszkodok, úszom, biciklizek, futok. Tervezek kajakozni is. Gyakran csinálom oket, de alig latszik valami. Amugy koszi a valaszokat, ment a zöld kez!
2014. máj. 24. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Eszel te rendesen is :D
2014. máj. 25. 17:22
 8/8 A kérdező kommentje:

ÓÓó hogyaza. A testvérem kényszerdiétán van, és az egész család diétázik. Megvan a probléma :D

Nagyon köszönöm!

2014. máj. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!