Miért van az hogy ennyire elutasítóak a mai csajok ismerkedés terén és Miért van az hogy a szép csajok 80%-a dohányzik akikkel ismerkednék?
Figyelt kérdés
:(2014. máj. 21. 15:07
11/15 anonim válasza:
Még az elsőhöz: a SHIT teszteket erre találták ki.olvass utánna ha érdekel a dolog.mert ha ennyi fiúval számolsz akkor valahogy ez egy szűrő amin a "gyengébb" ~70% nem megy át. Így nem "pazarolja" az időt rájuk,pedig így a saját pár találási esélyét is csökkenti,persze jelentéktelen mértékben.Így ez elég népszerű módszer,mégha a férfiaknak nagy szívás is ez.Erre csak annyit mondok, aki bunkó az nem érdemli meg hogy összejöjj vele.Pedig lehet hogy egy igenis értékes személy vagy persze ezt alkalma sincs kideríteni,magát fosztja meg ettől.
12/15 anonim válasza:
Debreceni vagyok és nem cigizek.
15/L
13/15 A kérdező kommentje:
miért akarjon megismerni valaki? ...mert vicces kedves illemtudó okos odaadó figyelmes stb stb. vagyok szeretek felvidítani mindenkit... szeretek szeretgetni odabújni valamint sok sok mindent szeretek még. dee nem is tudom..akármit írhatnék ide még de míg meg nem ismer valaki nem tudja meg h én vagyok e az igazi... viszont ha nem adja meg az esélyt hogy megismerjen azon nem tudok mit tenni...
Igen felettébb kielégítő volt a válaszod... neked is kellemes napot :)
2014. máj. 21. 15:40
15/15 A kérdező kommentje:
saját tapasztalat alapján írtam ezt a számot nem kimutatás alapján bocsi :(
2014. máj. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!