Valaki skype vagy itt dumálni? Unalom van:/
Figyelt kérdés
19/f irj privit!;)2014. máj. 21. 09:20
21/28 anonim válasza:
És nem kell 100Forintos Tisza cola. Bocsi de ha már roncsolnom kell a protkómat akkor már Pepsi-vel teszem.
22/28 anonim válasza:
Olvasás nem jön be??? Én sosem unatkoztam, mert levettem egy könyvet a polcról, vagy elmentem a könyvtárba. Itt van pár ajánlat, mindegyik tetszeni fog:
Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem
Dymphina Cusack: Ketten a halál ellen
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Eric Knight: Légy hű magadhoz
23/28 anonim válasza:
Szenter
Jó ez a lista, de ez egy 19 éves srác és a Bronte nővérek élőben és bikiniben érdekelnék leginkább.
Gyarló az ember: előbb bújna ágyba két szőkével, minthogy olvasson a molekuláris biológiáról egy 900 oldalas könyvet, amely megmagyarázza a szőke hajszín okát. :-))
24/28 anonim válasza:
Észrevettétek amúgy hogy a kretén aki kiírta a kérdést még semmit sem írt/válaszolt?
26/28 anonim válasza:
Te csak a fogadtan számra és a sajtos pogira vagy ;) te kis ravazdi samu
27/28 anonim válasza:
Nem, csak a pogi érdekel. :D A többi nem. :D
28/28 anonim válasza:
Amúgy elfogyott, Brianp/kérdező/ tegnap átjött. Nagyon jó volt, de aztán mondta hogy szeretne anális élvezetet is kapni, ezért kénytelen voltam felcsatolni a fekete rücskös sztreponom és megdolgoztam vele. Igazi férfi, hogy sikított az ágyban. Jöhetsz máskor is. Holnap tepertős pogi a menü!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!