Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy bizonyítsam be, hogy...

Hogy bizonyítsam be, hogy fontos nekem?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt és megszerettem nagyon ! Nagyon fontos nekem. Ő azt kérte bizonyítsam be azt , hogy fontos nekem. Sajnos sokat nem tudok vele találkozni és hát személyesen szeretném bizonyítani. Néhány ötlet ?? SOS

2014. máj. 21. 07:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ha csak nem bántottad meg vagy nem hanyagoltad el, ne kezdj el semmit se bizonyítani. ugráltatásszagot érzek.

n

2014. máj. 21. 07:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha Ő bizonyitana neked előbb?Nő vagyok de ezt soha nem bírtam felfogni,miért kell ekkora baróságokkal kínozni egy pasit/srácot.Ha fontos egymásnak két ember az ilyen bizonyitgatások "kérése!",nem is kellene szóbajöjjön.Totál gyerekes.Bocs...
2014. máj. 21. 07:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Az előttem szólókra hallgass!

Ne ülj fel haver! Légy büszke férfi!

Tapasztalatból mondom.

2014. máj. 21. 07:48
 4/13 anonim ***** válasza:

2., nőktől is kérnek bőven bizonyítást. ha szeretsz, akkor nem beszélsz xszel. akkor lenyeled. akkor most felizgulsz.

ha szeretnél, nem hagynád, hogy korogjon a gyomrom. nem hagynál most itt a barátnődért.

szerintem senki ne bizonyítson senkinek. idővel úgyis kiderülnek dolgok. nincs olyan, hogy egyszer teszel egy nagy dolgot, és attól örökre meg fog bízni benned.

1#

2014. máj. 21. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:

2- Te nő vagy egyáltalán? vagy csak mondod pff

Én is lány vagyok ,de a fiúnak kell bízonyitania hisz ő akar kapcsolatot teremteni velem ,hisz így bízhatnék benne ha igazán szeret..

2014. máj. 21. 08:00
 6/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok és nő!:)

...egyénenként változóak vagyunk,én nem kértem soha efféle dolgot egy pasimtól sem,és nem is tartom etikusnak.Most miért lennék én magasabb szinten mint ő?Egyenranguak vagyunk,na de mint írtam azért nő és nő kőzt külömbség van.Ha tepertetem a srácot szebb,jobb,extrább leszek?Nem.Csak ennyi

2014. máj. 21. 08:07
 7/13 anonim ***** válasza:

6-"Egyenrangúak" hol élsz te?

nők és férfiak közel nem Egyenrangúak,max az álmaidban,de ez sok mindenben bebizonyított dolog ..politikától -ameddig az eszed felfogja hogy semmi egyedrangúság nincs.

Kapcsolatban viszont mindig a pasik lépnek félre 90%-ban ,szóval nekem bizonyitani kell ha egy fiú szeret

2014. máj. 21. 08:15
 8/13 anonim ***** válasza:
köss rá életbiztosítást. ;)
2014. máj. 21. 08:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Én kifejtettem a véleményem,tökre nem érdekel a politika,én nem hiszem azt,hogy egy kapcsolat erről kell szóljon, nem izgat az ha más nő ilyen dolgokkal növelteti az egóját.Amig a pasijának is így megfelel hát privát dolguk.
2014. máj. 21. 14:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , és nem kell összeveszni ilyenen :) Az a helyzet , hogy nem ismerem olyan régóta a lányt , és ezért nem akarja úgymond elhinni , hogy fontos nekem. Miket kellene tennem, hogy érezze ?
2014. máj. 21. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!