Fiúk! Ciki ha egy lánynak van fogszabályzója?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 18:58
1/13 anonim válasza:
Erre már nem is mondok semmit...szánalom ez a mai generáció.
2/13 anonim válasza:
Szerintem cuki... Meg örülök neki hogy foglalkozik a fogával egyáltalán nem ciki sőt.
3/13 anonim válasza:
sok csajnak kifejezetten jól áll. persze ha bányarém vagy akkor ettől nem elszel jó nő, de aki alapból az azt nagyon cukivá tudja tenni :D
5/13 anonim válasza:
Van, akinek kifejezetten aranyos.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem. De egyébként Japánban divatból hordják.
7/13 anonim válasza:
Nem! Nekem is van, eddig nem mondták, hogy az lenne. 15f
8/13 anonim válasza:
Kuss! elég volt ezekből a kérdésekből. mi az hogy ciki? azt se tudjátok már mit jelent ez a szó. agyfa*z...
de nem, nem az. nekem is van, és sztem jól áll.
9/13 anonim válasza:
Cseréld ki az első i betűt u betűre :P A megoldást ha megkapod, mosolyogj egy nagyot :)
10/13 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de nekem volt az első barátom. Fogszabija volt és nagyon cukivá tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!