Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi jó neki ebben? Keres,...

Mi jó neki ebben? Keres, talizunk, kíváncsi rám, kedves, sorolhatnám, aztán egy ideje le se bagóz, mikor már megkedveltem. :/

Figyelt kérdés

Egy ideje fura a viselkedése, nem is nagyon beszéltünk, mert nincs ideje a munkája miatt. Gondoltam megkeresem én, azaz írok neki. Napok óta nem válaszolt. Sosem hittem, hogy képes ilyesmire, pedig a minap még váltottunk is pár szót.

Most őszintén, mi ebben a jó neki? Miért nem mondja ki, mi a frász baja van, ha van, vagy hogy miért viselkedik így? Nincs rá oka, nem csináltam semmi, csak megbíztam benne. Mindezeket ő kezdeményezte, most meg ilyen velem. :/

2014. máj. 20. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerős....

te mennyit kezdeményeztél nála?

2014. máj. 20. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
priviben is írhatsz ha gondolod
2014. máj. 20. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig nyitott voltam, szerintem. Általában ő keresett engem, mivel ő volt az elfoglaltabb. ettől függetlenül szakított rám időt+beszélgettünk neten is. Most más a helyzet, nem tud időt szakítani, én ezt meg is értem. Nem jelentkezett egy ideig, ok, hogy elfoglalt, de azért egy 'élsz még?' üzit dobhatott volna. Na mindegy, írtam én neki, hisz jóban vagyunk, miért ne írnék? Meg se fordult a fejemben, hogy nem válaszol majd. Basszus, erre tessék. :(
2014. máj. 20. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan mint Madonna és Celine Dion kapcsolata
2014. máj. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!