Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt valakivel ehhez hasonló...

Volt valakivel ehhez hasonló helyzet egyetemen?

Figyelt kérdés

Szóval ott kezdődik a dolog, hogy az előző félévben egy nagyon aranyos, kedves, szép (átlagosan szép) lánnyal felfigyeltünk egymásra egy vizsga alkalmával, hosszan szemezett velem. Én félénkebb típusú srác vagyok, és nem bírtam állni, el is kaptam a tekintetemet. Majd a következő vizsgán úgy alakult, hogy tőlem kért némi segítséget, mosolyogva, érezhetően vibrált valami köztünk. Legalábbis az én részemről mindenképpen. És most, hogy azóta eltelt kb. fél év, megint úgy alakult, hogy egy pótzh alkalmával megint tőlem kért segítséget pedig sok másik srác is ott volt helyben. Még ugyanabban a ruhában is voltunk, mint fél éve.

Műszakisok vagyunk, kevés a lány és vonalzót kért a kijavítandó rajzához, amit ott helyben dobott vissza a tanár. Természetesen odaadtam, majd próbáltam a saját zh-mal minél később végezni, hogy legyen ideje kijavítani, aztán mennem kellett és odamentem hozzá, hogy: Bocsánat, kell még a vonalzó?

Elkezdte keresni, de láttam, hogy valahova elkeverte és még nem is volt készen, akkor mondtam neki, hogy hagyja, nem kell, fejezze be nyugodtan. Ezután megjegyezte, hogy mikor lesz vizsgám, hogy majd visszaadhassa, én pedig mondtam, hogy van otthon másik, ezért ne kelljen bejönnie potyára. Ezután elmentem.

Kíváncsi vagyok, hogy ennek ellenére visszahozza-e (lesz még közös vizsgánk), mert akkor azt hiszem a félénkségemet leküzdve megpróbálok vele elbeszélgetni, mert ha feloldódom, akkor megy minden simán, csak az eleje nehézkes. Ja és van egy kis bibi, hogy foglalt és ezért is próbálom kerülni vele a kontaktot, de már úgy érzem, hogy egyre jobban kezdem megkedvelni, mindig mosolyog és máshogy néz rám, mint a többi sráca ott, én ezt érzem. Viszont semmiképpen sem szeretnék belerondítani senki kapcsolatába, persze lehet, hogy nem is lenne úgy esélyem nála, csak én gondolom így, de mi van ha mégis? Főleg lányok véleményére lennék kíváncsi, szerintem ők jobban látják ezt a helyzetet. Előre is köszi! 24/F

2014. máj. 19. 22:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát ha te a mai nőket reprezentálod a hozzáállásoddal, akkor azt hiszem jobban is járok ha rajzolgatok, további jó keserűséget kívánok! ;)
2014. máj. 22. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Én speciel nem ítéllek el azért, mert ilyeneken képes vagy rágódni. Én is hasonló vagyok, nagyon érzelmes, és én is - sajnos - többször átgondolom a jelentéktelen eseményeket is.. Úgyhogy meg tudlak érteni, annyi a különbség, hogy én lány vagyok.

Ami ezt a csajt illeti, könnyen lehet, hogy tényleg Te látsz bele többet a dologba, de azért azt se lehet kizárni, hogy jók a megérzéseid. Attól még, mert van barátja, az nem azt jelenti, hogy esetlegesen nem vonzódhat hozzád. Lehet, hogy tényleg bejössz neki. A vonzalmat nem lehet befolyásolni, az egy érzés, ami csak úgy jön, úgyhogy még nem is az ő hibája, ha foglalt csaj létére "működik a kémia" más pasikkal szemben is.

Abban én is egyetértek Veled, hogy konkrétan nem kéne nála próbálkoznod, hisz "tabu", mivel ott a párja, de az tényleg jó ötlet, ha megkérdezed, érdeklődsz, hogy hogyan sikerült végül a rajza és mi lett az egészből. Ez nem tolakodó, nem komoly közeledés, de azért beszélgetés. :)

Ha beszélni szeretnél még erről, nyugodtan írj privátot, nagyon szívesen próbálok segíteni vagy dumálni a szituról.

(Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett!)

2014. máj. 22. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Neked meg további jó szerencsétlenkedést kedves kérdező és köszönöm a 2 privát leveledet is, nagyon hasznos és tanulságos volt komolyan mondom. :D ebből is látszik, hogy mennyire felnőtt gondolkodású vagy, biztosan ezért sincsen semmi gondod a csajozással igaz? :P na további szép napot Neked!
2014. máj. 23. 14:45
 14/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kerültem ide éjszaka fél 1kor, de mostmár rohadt kívàncsi vagyol mi lett a story vége.
2019. jún. 28. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!