Mit tegyek? Még szerelmes másba.
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én csaj...
Találkozgattun 2-3x, csók, egymásnál alvás..ezen kívül semmi..majd leépített,h ő az exébe szerelmes..kedvel, bír, de azóta kerül inkább.
Sajnos én csapdába estem úgymond.. elég soká húzta a fejem..én kellettem,ha baj van, nekem sírta el minden baját, amit másnak nem...késő jöttem rá,h lelki szemetesláda vagyok..ha nekem volt bajom, az nem számított...de én hülye, beleszerettem..most a felejteni próbálok fázisban vagyok, ami nehéz...
A lány mit szeretne Tőled? MErt ha azt mondja, próbáljátok meg, és Te benne vagy úgy is,h lehet csak feledni akar..nem tudom..volt már példa,h így szeretett valaki valakibe:)
Nagyon sok olyan eset van, hogy úgy szeret bele az egyik a másikba, h ő ott van neki, látja, h neki fontos és érdeklődik iránta, és akkor elmúlik az ex iránti szerelem:)
Szóval szerintem magadban tedd fel a kérdést, h mennyit számít a lány neked.És ha nagyon nagyon sokat akkor legyél hozzá türelmes, kitartó és lehet, hogy összejön a dolog:) Persze akkor ha ő is szeretné, ezért jó lenne minél előbb kideríteni ő mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!