LÁNYOK nektek mi a véleményetek az ilyen fiúkról? VINE
Figyelt kérdés
ti szoktatok vine-okat nézni? van kedvenc vine-osotok?
esetleg ti csináltatok már vine-t? :))
ezekről a fiúkról mit gondoltok?
https://www.youtube.com/watch?v=SL9QHVEXCx0
2014. máj. 19. 14:57
1/12 anonim válasza:
habár én nem lány vagyok,de érdekelt micsoda gyökérség ez már megint és őszintén... még sosem láttam 5 másodperc alatt ennyi b.u.z.it egy helyen...
4/12 A kérdező kommentje:
a vine az egy olyan alkalmazás, ahova 7 másodperces videókat lehet feltölteni. ha gondolod írd be a youtube-ba, hogy vine és sok találatot ki fog adni.
2014. máj. 19. 15:09
5/12 anonim válasza:
Szoktam igen, bár mostanában kevesebbet. Facebookon fel vagyok iratkozva a best vines videóra.
Akiket te linkeltél, őket nem ismerem, de a személyes kedvenceim Thomas Sanders és Jerome Jarre, pozitív, mosolygós, humoros emberek. Thomas mint férfi is tetszik. :)
6/12 A kérdező kommentje:
imádom Jerome Jarre-t, annyira pozitív személyisége van :))
2014. máj. 19. 15:16
8/12 anonim válasza:
hmmmm, pozitív személyisége van, tehát Ő egy proton?
:DDD
akkor én meg neutron vagyok :D
9/12 anonim válasza:
Jaajj en nagy vineos vagyok imadom ezt az alkalmazast a videoban a fiukat is ismerem koztuk Nash Grier a kedvencem azon kivul Josh Pech, britany furlan, jerome jarre, curtis lepore, christian delgrosso, kingbach, batdad, jerry purd...valami (sosem tudom a vezeteknevet :D) es az a kinai srac aki jerryvel szokot mostababan vvidiket csinalni :D aztan meg van nagyon sok csak nem tom a nevuket hogy irjak pontosan es nem akarok hulyeseget irni :D
10/12 dominika72 válasza:
Nash Grier , Cameron Dallas, és Shawn Mendes a kedvencem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!