Kislányos fiút?! Pfujj! De ez van!
Olyan leányzót, hölgy csodát keresek, akinek bejönnek a lányos, idétlenül csajos fiúk.... csak nem tudom hol keressem, hol van sanszom ismerkedni.
Szerintetek hol kelllene?
ŐŐŐŐ... az elős kérdésre igen a válasz
A másodikra nem. :)
hány éves vagy? mert ez még változhat ha fiatal vagy, na meg a hajviselet is sokat ad az ilyenekre
ha fiatal vagy később az arcod markánsabb is lehet
Öltözz női ruhába és növessz szakállat, és mindened meglesz. Ez 2014 siker receptje.
Kancsika Wurst voltam.
@16-os hozzászóló:
Teljesen igazad van. Ezért még nem kell lenézni a másikat, sőt inkább tisztelni kel őt, amiért volt mersze elmondani. Ha valaki mégis lenézné a másikat, akkor gondolkozzon el azon, hogy fordított esetben ő is elmondta volna a legjobb barátjának vagy sem?
18/f
És mit ne mondjak ha nem lenne a barátnője én akarnék lenni neki :3 hisz ennyire jó fiút/lányt nem lehet találni a pasik nagy része flegma bunkó és lenéző, mellete meg szeret nagyoskodni bezzeg a ilyeneket tartom igazán kincsnek mert egy részük lány, és amiat a kis rész miatt sokkal megértőbbek elfogadhatóbbak és gondoskodóbbak.
Amit eddig tapasztaltam vele kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!