Mit tegyek hogy újra haverok legyünk?
Figyelt kérdés
Egy csajjal régen haverok voltunk, egy hülye pillanatban többet akartam de elrontottam. Ő mást szeret, én is - én meg csak a haverja akarok lenni, de megkért hogy ne írjak neki sűrűn.. én a hülye fejemmel irok neki, de csak egy szavas válaszokat kapok. Nagyon hiányzik minden ami volt. Please help.2014. máj. 18. 20:08
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs ennek a "barátságnak" értelme ha ő nem akarja. Ne írj neki,majd ha hiányozni fogsz neki akkor meg keres,ha nem keres akkor meg nem érdekled őt és ez is azt bizonyítja,hogy ennek az egésznek nincs értelme.
3/3 Froncsi válasza:
Haggyad békén.
Ha ráírkálsz, azzal csak idegesíted, nem véletlen csak egy szavas válaszokat írkál. A nyakára jársz, nem szállsz le róla. Zaklatásnak veszi. Kicsit haggyad levegőhöz jutni.
Azt írtad mást szeretsz, akkor foglalkozz azzal. Kicsit pihentessed a haverságot, ha lecsillapodtak a kedélyek, akkor újra megkérdezheted, hogy mi van vele, régen beszéltetek... De ne 3 nap után!!! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!