Lányok, hogy teszitek túl magatokat egy fájdalmas szakításon?
Pl láttam egyszer egy adott buliba állandóan látogató lányt, ott megismert valakit, és az 2 hét után kitette egy másik lány miatt. Jó sokáig nem láttam utána ott.
Mit csinálhatott? Ti ilyenkor mit csináltok? Otthon ültök?
Most már hosszú évek óta ugyanabban a párkapcsolatban élek, de amikor még egész fiatal, tizenéves voltam, akkor egy szakítás után, egyből hívtam a barátnőket és programokat csináltunk. Elmentünk erre-arra, sokat beszélgettünk és buliztunk, ahol pedig megvolt az esélye, hogy felejtsek és megismerkedjek másokkal.
Soha nem ültem otthon egy szakítás után. Nálam egy-egy szakítás után is ment az élet tovább.
Az elso par napon, elso heten otthon ulok, nem csinalok semmit, sirok, zenet hallgatok es filmet nezek, persze szigoruan romantikusnak es szomorunak kell lenniuk. Par napig sajnalom magam, aztan kezdek kibujni a csigahazbol. Ujra talalkozom a barataimmal, programot szervezek magamnak, csinalom a kotelezettsegeim, nem erzem azt, hogy faj kimozdulni, es nincs kedvem semmihez, de neha meg elpityergem magam, gondolok ra azert (mit csinalhat, hogy van, gondol-e ram, stb). Ez par hetig tart. Aztan jon a haragos, duhos, lazado korszak hogy en mennyire szarom ot, bulizzunk, floroljunk, de en tobbet szerelmes nem leszek. Altalaban ez is par hetig tart, aztan utana meggyogyulok. Altalaban kell nehany honap, hogy lezajljon egy ilyen nalam.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!