Ha egy lány nem fogadott el, akkor érdemes ilyenekről agyalni?
Kétszer is elküldött, először "most nem kell senki", majd "ha kell valaki, majd kiugrik a szivem a helyéről, és ez most nincs meg".
Ilyenkor a pasik agyalnak: hol ronthattam el? Önbizalmat nem sugároztam eléggé? Nem nézek ki jól? Baj volt a kisugárzással? Vagy az első esetnél ott kellett volna hagyjam, jól lefosni, és akkor utánam jön?
Vagy ezekről mind nem érdemes gondolkodni, mert aki bejön, az szimplán bejön külsőre+belsőre, és nem lehet változtatni?
Utolsó mondatodban ott a válasz.
Hacsak nincs valami lelki problémád, ami rányomja az egész lényedre a bélyegét, akkor egyszerűen csak nem volt szerencséd.
Nincs veled semmi baj, csak neki éppen te nem tetszettél akár külsőleg, akár belsőleg.
Ettől még hatszor tíz a huszonharmadikon lánynak meg tetszel, csak össze kell velük futni :D
Nem lehet olyan, hogy "amúgy jóképű a pasi, de nincs kisugárzása/önbizalma, igy nem kell?"
Dehogynem lehet, erre utaltam is a válaszomban is. De belső tulajdonságot nem érdemes eljátszani, mert egy egész életen át nem színészkedhetsz.
Nálam pl az a gond, hogy bár kellemes társaság vagyok és jó ember, nagyon fiatalnak nézek ki és vékony is vagyok (177 cm, telizabálva magam 65 kg). Szóval elkezdtem edzeni, hogy az esélyt megkapjam a beszélgetésre, mert ha ez meglesz, akkor már nincs olyan nagy probléma. Mármint ha a fejem is nagyjából bejön a nőnek. Csak a kinézetem miatt a korombeliek (23-27 közöttiek) nem vesznek komolyan, és elhajtanak, mondván "kicsi vagyok én még hozzájuk". Pedig sokszor évekkel fiatalabbak, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!