Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez szerelem első látásra?...

Ez szerelem első látásra? Esetleg véletlen? Vagy a sors akarja? Fontos!

Figyelt kérdés
Egyszer villamosoztam és meglártam egy nagyon helyes fiút aki éppen ült. Gyönyörű arc, fekete haj, fekete ruha. Ez a tipikus szerelem első látásra. Sokáig néztem. Néha tekintetünk is találkozott. Fantasztikus érzés volt.. (én amúgy álltam).. minden nap azóta gondoltam rá. Pár héttel később éppen a villamos felé gyalogoltam mikor éppen a megállóba állt be egy villamos. És ott ült rajta. Észrevett. Én is őt. Éppen ettem; és ahogy megláttam még a lélegzetem is megállt. Kinézete:kb 17 éves, magas, fekete keretes szemüveg, fekete haj, fekete gatya, poló, bakancs és fekete telefon fekete fülhallgatóval. Vékon. Pesti!:) 18ker. AKI MAGÁRA ISMER AZONNAL ÍRJON!!:0

2014. máj. 18. 01:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mintha a haveromat írtad volna le. ő is kerületi, csak sajna már nagyon rég nem beszéltem vele://

de mikor utoljára láttam ez a stílus jellemezte.

2014. máj. 18. 10:28
 12/15 anonim válasza:
100%
Nincs szerelem első látásra, mert a szerelem vak. :D
2014. máj. 18. 12:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Valaki kuldjon kepeket baratjarol ha ismer ilyet!:)) legyszi! Hatha az!
2014. máj. 19. 01:00
 14/15 A kérdező kommentje:
50-es villamos!! Béke tér- Határ út:)
2014. máj. 19. 01:01
 15/15 anonim válasza:
Az 50es villamos itt jár nálunk.tűzoltó ságnl lskunk
2014. aug. 17. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!