Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a csúnyább...

Miért van az hogy a csúnyább fiúkkal rettentő jól lehet levelezni? A "szépekkel" is?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorin nem tülekednek a kifejezetten jóképű srácok...de sok fiúval chateltem már innen, és hát nagyon jófejek, érdeklődőek, kedvesek. Mondjuk írásban az ember eleve felszabadultabb, szóban nem annyira gördülékeny az ismerkedés, úgy vettem észre. De tényleg annyira jól kijöttem néhányukkal, és olyan hülye érzés, hogy abszolút nem jönnek be, de tényleg nem. :( Pedig nincsenek ám létramagas elvárásaim...Most ezzel mit kezdjen az ember?

2014. máj. 16. 21:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ismétlem, ma este nem érek rá beszélgetni. :D
2014. máj. 16. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne irjatok privátot kérem neeee ! jaaj te egy ilyen beképzelt nyafogogép lehetsz
2014. máj. 16. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Az hát, én is megkérdeztem tőle, milyen embernek tartja magát, és válaszra sem méltatott. De már nem is kell ba szd meg! :
2014. máj. 16. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
én se tartom rondának magam szóval..:P 20/F
2014. máj. 16. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
"nem tülekednek a kifejezetten jóképű srácok..." -> <- "nincsenek ám létramagas elvárásaim" Hmmm...
2014. máj. 16. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:

15:

Mióta számít létramagas elvárásnak, hogy vonzódjak az illetőhöz? Nem a kérdező vagyok, csak ez most úgy érdekel. Meg az is, hogy te összejönnél valakivel, akihez semmilyen módon nem vonzódsz?

2014. máj. 16. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező: elég b---zis férfira azt mondani, hogy szép, de ezt betudom a fiatalságodnak. Férfit nem a szépsége miatt szeretünk, hanem mert férfi.

Egyébként, ha nem ismerkedsz, csak levelezgetsz, akkor nem mindegy, hogy hogy néz ki a másik?

A belső értékek pedig sosem arányosak a kinézettel, bármilyen furcsa is. Bocs, hogy ezt 18 évesen kellett megtudnod.

2014. máj. 16. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
bekepzelt es bunko vagy. majd te dontod el ki a csunya meg ki nem. lehet te is az vagy es rajtad rohog valaki unalomuzes celjabol.
2014. máj. 17. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!