A lányoknak bejön a zöld szem, barna rövid haj és 180 cm feletti testmagasság?
Figyelt kérdés
Így egy fiún.2014. máj. 15. 19:01
1/9 anonim válasza:
Oké, nem kell reklámozni engem, köszi :)
3/9 anonim válasza:
Miért ne jönne be? Ha még egy kicsit helyes is vagy, akkor nem lesz gondod barátnő ügyileg, szerintem.
Bár gondolom ezt ismerkedős kérdésnek tetted fel :D
4/9 anonim válasza:
és a göndör vöröses haj és 170 cm alatti testmagasság?
6/9 anonim válasza:
"Ha még egy kicsit helyes is vagy, akkor nem lesz gondod barátnő ügyileg, szerintem."
Hát szerintem, ha bunkó vagy buta, vagy egyéb más baj van belül, akkor igenis baj lesz barátnő ügyileg
7/9 anonim válasza:
#4 Nekem tetszik a vörös, na... össze kéne gyúrni kettőtöket, mert a barna hajtól herótom van.
8/9 anonim válasza:
Határozottan jól néz ki, ahogy a többi fiú is helyes... Úgyis a bennső fog meggyőzni, legalábbis engem mindenképpen. De külön plusz pont a 180 cm + magasságnak, de persze nem kritérium... Ha nem értem meg belülről semmit sem ér, hogy tetszik kívülről. :) Lehengerelni a bennsójével tud igazán.. :) De ez csak magán vélemény! ;)
18/L
9/9 A kérdező kommentje:
A válaszok túlnyomó többsége pozitív. Köszönöm! :D
2014. máj. 15. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!