Győr moson sopron megyéből valaki ismerkedni? 21f
őrültek kíméljenek jó?például múltkor ez történt velem: győri vagy? mondom hogy igen erre soha többet nem ír vissza...micsoda előítélet ez:)
na szóval ilyesmire nem pazarlom az időm.
privátba várnám a leveleket lehetőleg.
átlagos srác vagyok úgyhogy aki brad pitt-et vagy a szőke herceget várja fehér lovon vagy piros ferrariban az röppenjen is tovább mert nem engem keres.
hosszasan nézegettem és párhuzamot találtam abban amit írtál meg amit én írtam azért gondoltam hogy csak szórakozol.sokan jönnek ide az ostoba poénjaikkal nethuszárkodni.
egyébként meg én se kell hogy egésznap itt legyek,a telefon mindig kéznél van képzeld.ha nem te is csak egy poénhuszár vagy akkor elnézést kérek.azt értsd meg hogy a sok kamu miatt az ilyenen már könnyen felmegy bennem a pumpa.bocsánat.
arról nem is beszélve ami szintén később ugrott be hogy megkérded győri vagyok-e mikor ott van a kérdés alá írva.
ez is inkább a nethuszárokra vall akik csak felületesen olvassák át a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!