Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gárdonyban, Agárdon, Velencén...

Gárdonyban, Agárdon, Velencén alig ismerek valakit és azok is idősebbek, hogy lehet beilleszkedni a fiatalok közé, van valami sport vagy szórakozóhely vagy bandázóhely?

Figyelt kérdés
Vagy alig laknak erre 20 év körüli fiatalok? Fehérvárra kell elmenni, mert itt nincs semmi? És ott hova?
2014. máj. 14. 19:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Mert jó, van néha a Popstrand pár pesti lejön a nyáron, de ők nem itt laknak. Meg az agárdi büfésoron pár 30 éves csávó iszogat a kocsmáknál ha jól láttam, a konditerembe is ha jól sejtem a 30 feletti korosztály jár főleg.
2014. máj. 14. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Menj el Gárdonyba az xs kondiba(vasútnál)...ott soka a 20 év körüli!

Hány éves vagy? Hol laksz?:D

2014. máj. 14. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Székesfehétvár sincs nagy élet, de szép tinilányok legalább vannak szép számban!

Bárokat ajánlanám neked, diszkók közül csak az Albabar népes!

Ajánlott italozó helyek:

Corvinus Cafe (CCafe): Országzászló tér 1.

Színház Sörpatika: Várkapu utca 8-10.

Pince Borozó: Budai út 17.

Kaiser Söröző: Távirda utca 14.

Ribillió: Rózsa utca 1.

2014. máj. 14. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
18-19 évesek még ott vannak a Sándor Károly akadémián (mondjuk focisták, szóval... :D ). de végülis az sport is, meg meccs után mindig jól be lehet baszni :)
2014. máj. 14. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Passz, Szabolcson vannak ismerőseim :D

Ha arra jársz, szólj, sörözhetünk egyet :D

2014. máj. 15. 04:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor te sem vagy idevalósi, ha Szabolcs-Szatmár-Beregben vannak az ismerőseid. A fociba azt hallottam nem lehet beszállni, akkor meg mit csináljak ott, az összecsiszolódott csapat nyakán lógjak, egyáltalán beengednek idegeneket arra a területre? A kondiba meg mikor érdemes menni, amikor nem egyedül emelgetem a súlyokat heti kétszer az egyedül ülő recepciósnak köszöngetve? Meg oda alapból edzeni és nem beszélgetni járnak az emberek és nincsenek is valami sokan.
2014. máj. 22. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Szabolcs = Pusztaszabolcs

Tudod a környéken így rövidítík :)

2014. máj. 22. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát találd fel magad! De amúgy miért? Nincs egy ismerősöd sem vagy mi?
2014. máj. 22. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Néhány néninek köszöngetek, de az nem az igazi. :D
2014. máj. 23. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ahogy látom nemlesz sörözés :/
2014. máj. 24. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!