Miért veszi a srácok komolyabban a társkereső oldalakat akkor, ha fizetniük kell a regisztrációért?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 23:40
2/6 anonim válasza:
Ha ennyire nem érted az emberi természetet, ne akarj társkeresőzni.
3/6 anonim válasza:
Talán mert akarja kidobni az ablakon?
4/6 anonim válasza:
Mert azt hiszik, attól hogy fizettek,garantált lesz a siker...ablakon kidobott pénz, ha engem kérdezel.
5/6 anonim válasza:
Mert akik baromkodni járnak csak fel, azok nem fizetnének ki pénzt.
6/6 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Az emberek ebben a világban csak akkor hajlandóak nyújtani a normálist hozzáállást, ha az a pénzükbe kerül. Mert aminek ára van, azért dolgozol is, hogy megfizetted. Saját magadért. A pénzedért megdolgoztál, és vettél rajta valamit. Jelen esetben egy szolgáltatást. Inkább úgy hívnám ezt az egészet, hogy egyfajta elvárás. Az ingyenesre bárki beregisztrál viccből is. Sajnos ilyenek is vannak. De ezek nem fognak olyan helyre, ahol fizetni kell. Ezt igényesség megőrzésének is nevezhetjük. De ahol túl sokat kérnek és mindenért pénzt kérnek úgy hogy plussz szolgáltatások és amikor végiggondolod fizetéskor, hoppá nekem erre szükségem van? kérdésre nem a válasz - menj onnan. De választék az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!