Lányok! Valaki palóc dialektusban beszél még?
Figyelt kérdés
Érdekelne, olyan aranyosak azok a lányok. :)2014. máj. 13. 00:41
2/24 A kérdező kommentje:
Jólvan, hát aki tudja mi az, az úgyis érti.
Üzit is küldhettek! :)
17/fiú
2014. máj. 13. 00:45
4/24 anonim válasza:
Én palóc vagyok, de ne ìrj mert 23 vagyok!
5/24 anonim válasza:
Amúgy meg ha palóc dialektust szeretnél hallani, gyere el hozzám mikor mondom a magamét, meg mérgelődök oszt lesz palóc dialekktus ne félj kisfiam! :)
6/24 Mátranováki Fényevő válasza:
Most megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen aki palócul dühöng.. :D
Amúgy kisebb falvakban még könnyebben találsz akcentussal beszélő lányokat, városban már "gáz".. Legalábbis Nógrádban ezt veszem észre.
7/24 anonim válasza:
Én városi vagyok, mégis meghallani, bár nem annyira mint a falukban az tény és való.
8/24 anonim válasza:
Vótám a piacon venni kárálóbét! :)
9/24 Mátranováki Fényevő válasza:
Lehet hallani városban is, de azt veszem észre, hogy sokan, ha meghallják az akcentust, akkor egyből kezdik a "parasztozást". De még mindig inkább ez, mint az erőltetett tájszaulás azoktú' a pestiektő', akik nem esmerik a rendest.. :D
10/24 anonim válasza:
Szóljon be nekem valaki, az biztos hét szentség, hogy megmondom a magamét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!