Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikusok tanácsot adtok?

Leszbikusok tanácsot adtok?

Figyelt kérdés

úgy látom ezen az oldalon már nagyon sok nőnek volt dolga nőkkel. Én szeretnék egy barátnőt - úgy - de fogalmam sincs hogy hogy kezdjek neki. 23 éves vagyok szerintem csinos, meg nem vagyok agyhalott, és mivel a férfiak érdeklődését felkeltem ezért úgy gondolom hatalmas baj nem lehet velem.

A környezetemben viszont nem érzem azt, hogy bárki is nyitott lenne lány-lány felállásra. Tehát olyan érzésem van, mintha csak heterok lennének körülöttem, ismerek pontosan 2 leszbikust, de azok olyanok, hogy bottal se..

Fogalmam sincs hogy merre ismerkedjek vagy milyen jeleket figyeljek. Igaz, az én homlokomra sincs kiírva hogy "i like girls", de kezdek kicsit magamba zuhanni, elég egyedül érzem magam hogy csak a férfiakat vonzom be.

Olyan reménytelennek tűnik ez az egész.

2014. máj. 13. 00:11
 1/4 anonim válasza:
53%
Keress. Ha látsz egy szimpatikus csajt, szólítsd le, ha jól nézel ki (mert ezt állítod :)), akkor nagy baj nem lehet belőle, ha jófej vagy és nem egy egyértelműen hetero csajt fogsz ki, legrosszabb esetben elmeséli, hogy barátja van, vagy csak azt mondja hogy nem, vagy hogy nem leszbikus. Menj bulizni, regisztrálj fel egy társkeresőre és keress te valakit, ne várd hogy majd valaki az öledbe hullik, mert néha előfordul, de tényleg csak néha. :)
2014. máj. 13. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Internetet ajánlanám neked ismerkedésre. :) Vannak kifejezetten nekünk való társkeresők. :)
2014. máj. 13. 23:40
 3/4 anonim válasza:

Ha találkozol valakivel és bejön, akkor ne mondj le róla rögtön. Azt vettem észre, hogy ez elég jellemző mindnekire. Én speciel a barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy fogalmam sem volt róla, hogy ő szereti-e a lányokat, de kiderült, hogy őneki sem. Egy csomó ember van, aki nem is tudja magáról és ezt föl kell benne ébreszteni. Ezt persze nem úgy értem, hogy az a cél, hogy minnél több homoszexuális legyen, de az nem jó, ha az ember egész életét úgy éli le, hogy nem igazán boldog és még csak azt sem tudja, hogy miért. Visszatérve én csak szimplán baromsából küldtem fbon több barátnőmnek közös chaten egy pár igényes leszbikus történetet, amit akár heterók is élvezhetnek(legalábbis nekem volt, aki heteróként is jónak találta), elolvasta és egyre többet beszélgettünk, egyikünk sem mondott ki semmit, elmentünk csajos napot tartani mindenféle cél nélkül, aztán véletlen elcsattant az első csók és még utána is jó sok idő után mondtuk ki, hogy akkor tulajdonképpen mi leszbik vagyunk.

Egyszónak is száz a vége, járj nyitott szemmel és előbb utóbb tényleg kiderülnek jelek, hogy valakinél lehet próbálkozni vagy sem!

2014. máj. 16. 22:15
 4/4 anonim válasza:

Nagyon ismerős helyzet :|

Én sem haladok semerre sem,csak azt tudom,hogy így nem jó.

Ha gondolod írj,beszélgethetnénk :)

2014. máj. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!