Szerintetek egy fiúnak is a legtökéletesebb, ha van egy meleg barátja?
Figyelt kérdés
A lányok odavannak a meleg pasikért, hogy milyen jó barátok. Vajon egy hetero fiúnak is ilyen jó barát lenne egy meleg srác?2014. máj. 10. 19:41
1/9 anonim válasza:
Nekem van egy meleg barátom (heteroként) és nagyon jóban vagyok vele. Persze az, hogy meleg csak akkor derült ki, amikor már jóban voltunk.
2/9 A kérdező kommentje:
Én is akarok egy meleg barátot :$ :)
2014. máj. 10. 19:47
5/9 PearlDiver válasza:
A te logikát szerint a fiúknak egy leszbikus lánybarát kéne.
De szerintem melegek nélkül is jól el lehet éldegélni, igaz barátokat lehet találni.
24f
7/9 anonim válasza:
Hát akinek van meleg barátja, ott legalább már esélyes, hogy nem egy első látásra ítélkező típus. És ennyi. Nem számít milyen a barátod, ha miatta fognak oda lenni érted a lányok..
Amúgy meg a melegek is ugyanolyanok, mint a többiek, van köztük normális meg idióta is
8/9 anonim válasza:
"ha miatta fognak oda lenni érted a lányok.. " nem ha-t akartam írni, hanem azt, hogy nem miatt fognak oda lenni érted
9/9 anonim válasza:
És mi lenne, ha elkezdene többet érezni irántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!