Nektek mi a véleményetek mit csináljak?
Próbálj meg olyan arcokkal ismerkedni, akik más területen tanulnak, olyanon, ahol azért vannak lányok is, és lógj velük. Pl. bölcsész szakokon tényleg sok lány van, mondhatni ott kicsit többen is vannak, mint a fiúk. Ha egy ilyen ismid van, kezdj el az ő társaságába járni, akár csak addig, amíg te is látod, milyen más "bandák" vannak, úgymond.
Így már bőven találhatsz szerintem embereket, akikkel pl. voltál már párszor közös sörözésen, stb., és megtetszik neked. Akkor az illető lány sem utasítana el kapásból sztem, ha látott volna már 4-5x és beszélgettetek is.
Lányokkal is ismerkedhetsz havernak, kicsit legyél bátrabb, a lány haverokon keresztül is ismerhetsz olyan lányokat, akik tetszenek is, nem csak havernak tekinted őket.
Gyere Anglisztikára. Itt szerintem nem lenne bajod, ha csak egy kapcsolaton múlik.
Egyébként egy kávézó, teaház, könyvtár, étterem is lányokat terem.
Ha érdeklődési köröd alapján jársz helyekre, hidd el, mindig lesz miről beszélni, mert az ember társas lény. Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!