Mit tehetek egy ilyen helyzeteben? :// 16/L
Van a suliban egy srac...es o 18 eves de soha nem volt baratnoje...es emlitette a batyamnak h akar mar egyet (a batyam az egyik haverja)
Es o egy ilyen baromi kemeny gyerek....olyan h a nezesevel mar orbavagott! :D de nekem nagyon bejon az arca miatt meg a kemenysege miatt....az araca mindenki szerint ronda es kerdezgeti mindenki h miert pont o tok ronda!!
Es egy averom aki evfolyamtarsa beszelt vele h tetszik nekem....:/ es a valasz az volt h en nem teccek neki...:/ ez volt februarban..
Es nem birom elfelejteni..:// vmiert beleszerettem..
Es a bnommel beszelt chaten es azt mondta h o olyan lanyt akar aki mellett ferfinek erezheti magat! Es kerdezte h a lelkem gyenged e..
Az a baj vszont h en mivel teccik egy vad csaj lettem es elkezdtem olyan sportokat mint o foci,boksz es capoeira! O meg azthiszi most h egy vadallat vagyok pedig csak azert mutatom magam ilyennek mert azthittem h neki ez jon be :// es vissza akarok valtozni olyanna aki voltam egy csendes visszahuzodo szelid lannya...de nemtom h ez h fog menni.:// mit tegyek h a srac szeressen?...
először is meg kell tanulnod, hogy senki kedvéért nem szabad megváltoznod, még akkor sem ha úgy érzed hogy ő a világ közepe. ha egy fiú szeret, önmagadért szeressen, mert ha te megváltozol miatta, hosszú távon nem fogod jól érezni magad mellette.
másodszor, ha jó kapcsolatban vagy a bátyáddal, vele is beszélhetnél arról, hogy a srác mit gondol rólad (az se baj ha nem mondod neki hogy tetszik neked) vagy akár magával a fiúval is beszélhetnél, élőben vagy chat-en, nem is fontos elsőre a dolgok közepébe csapni, elég ha csak általános témákról, ha kérdezel róla, valószínűleg vissza fog kérdezni ugyanabban a témában (sport, tanulás, érdeklődési kör) és rájön lassan, hogy milyen is vagy, milyen a személyiséged és nem az fogja meghatározni a véleményét, amit csak külső szemmel lát. ha 2-3x beszélgetést kezdeményezel és látszik rajta hogy érdeklődő (odamegy hozzád magától is beszélgetni, esetleg rádír facebookon) akkor lehet hogy van esély a dologra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!