Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem ismeritek pécsiek?

Mxxx kérdése:

Nem ismeritek pécsiek?

Figyelt kérdés
Az interspárban szolitott meg, és tetszik de elfelejtettem bemutatkozni neki , és ő sem mondta a nevét :/ fekete haj, fekete polo volt rajta, ki van gyúrva. :/ Hogy találhatnám meg?

2014. máj. 7. 14:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az irásodbol itélve 30 év körüli lehetsz (plusz,minusz 5 év) és egy szerencsétlen balek aki sok krvát kifogott az életbe, ezért általánosít és ítél el mindenkit.
2014. máj. 7. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

#8-as, amikor megtetszik egy férfinek egy nő, és odamegy hozzá ismerkedni, akkor talán tudja a neve kezdőbetűit, vagy bármi mást?

Ha odamegyek egy osztálytársnőmhöz, akit csak látásból ismerek, de tetszik és ezért szeretném randevúra hívni, akkor felszínes vagyok?

Gondolkoznál inkább a kényszeres beszólogatás helyett.

A kérdező ott hibázott, hogy elszalasztotta az ismerkedés lehetőségét, nem ment oda.

Abban is hibázott, hogy egy teljesen használhatatlan személyleírást adott, amiből senkit sem lehetne felismerni.

Ezek tényleg hibák.

De önmagában az, hogy valaki megtetszik neki, és ezért ismerkedni akar vele, azzal az ég világon semmi baj sincs. Ő ugyanis ismerkedni akar vele, megtenni egy kezdő lépést amit elszalasztott, nem pedig feleségül menni hozzá.

Ennek ellenére kis nyomorék szájkaratés lerib#ncozza, és miért?

Mert nem azt írta, hogy helyes, hanem kisportolt férfi tetszett meg neki, és akkor már biztos csak szexre hajt.

Ha te heteroszexuális vagy, megtetszene neked egy lány, és odamennél hozzá ismerkedni, akkor az alapján amit érvelés helyett odaköptél, SZERINTED neked sem lenne önértékelésed, elvégre úgy tetszett meg, hogy még nem beszélgettetek.

Komolyan, ugatás deka gondolkodás nélkül.

2014. máj. 7. 16:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma 16:45

köszönöm a kommentedet, végre egy normális ember. Igazad van.

2014. máj. 7. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:

nem, nem vagyok szájkaratés nyomorék azért kösz a degradálást.

amúgy meg igaz ami igaz elvetettem a sulykot, utólag elnézést. ennyi infóból nem hiszem hogy használható választ fogsz kapni de talán leszel olyan szerencsés hogy újra találkozol vele, tapasztalatból mondom az ember többször fut össze valakivel amikor nem is számít rá (vagy már pont a gondolatától irtózna)

2014. máj. 7. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!