Önbizalom hiányosan csajozni? Többi lent!
Én mindig is olyan srác voltam akire rámentek a nők és sose én kezdeményeztem még idáig.De most már én szeretnék! Mindig is félénkebb típus voltam/vagyok. Nem tudom, hogy menyek oda egy csajhoz, hogyan kezdeményezzek én? Van egy lány aki nagyon tetszik és nem merem elhívni vagy megszólítani mert félek, elküld!
A legutóbbi barátnőm megcsalt! És nem szeretnék újra így járni.
Hogyan szólítsak le egy lányt?
Ki szeretne így járni, ember?
Odamész:
Szia! Teszik a sálad, kiemeli a szemeidet.
- oh, köszi, blabla,blablabla bla.
Értem, és nincs kedved egy frissítőhöz ezen a fülledt napon?
- De, blablabla, blablabla bla?
Itt a közelben, simerem a környéket.
-Bla!
# 1:
Na persze... Azt ne mondd nekem, hogy ez bejön a lányoknál.
Próbéld ki honap bazki, de nem a rohadt szöveg a fontos, hanem a fellépés.
Úgy menj oda, mintha épp most nyertél volna a lottón és még az ukrán válságot is te oldottad volna meg.
Szarj a farmra, csak lépj oda egy mosollyal a szádon és húzd ki magad.
Legyél vele kedves és pofátlan, de humoros.
Ha elküld, akkor udvariasan kívánj neki további szép napot.
Nem vesztettél semmit.
Mit? Ne szórakozz már!
Ők is csak emberek. Olyan qrvára érinthetetlennek akarnak látszani, de valójában a szeretethiány és a félelem kombója tartja egyben a kis testüket.
Fel kell oldani őket, erősnek kell mutatni magad és mindent pofátlan humorral kezelni. Ha ilyen vagy, hülye lesz elküldeni, mert unatkozik és nedves lesz a pofátlanságtól, a humor meg szórakoztatja.
Csak a lényeg, h te irányíts, mert addig működik...
Minden ismerkedés olyan, mint egy sakk játék! A sakk is nyitással kezdődik! Amikor leszólítasz egy lányt, nyitsz felé, aztán elkezdődik a játszma. A többi meg azon múlik, hogy mennyire vagy ügyes és mennyire vagy jó játékos! Idővel a többi meg majd adja magát. A többit meg az előttem válaszoló felhasználók már elmondták. Veszteni valód nincs! Légy laza (természetesen ne ess szét) és légy spontán! Elküld? Naés! Nem az a lány az egyetlen "nőnemű" élőlény, akin az múlik, hogy megtalálod-e életed szerelmét, vagy sem! Ha netán nem jön össze, akkor vond le a következtetést és gondolj arra, hogy "Legalább megpróbáltam, DE (és ami a lényeg) megadtam magamnak a lehetőséget!
Vesztenivalód nincs. Bátorság!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!