Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek eláshatom magam a...

Szerintetek eláshatom magam a lánynál?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk már 2 hete neten. Tegnap bunkó módon leszidtam, mert miután keveset beszéltünk, beírta, hogy még tanulnia kell meg fürdenie. Ráírtam ma elnézést kérni, azt írta, hogy este megbeszéljük. Várom, hogy írjon, de semmi. Nagyon be vagyok parázva, a hülye fejemet, hogy elrontom, amikor annyira imádom a lányt.
2014. máj. 6. 20:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tudod, úgy indult, hogy kizárólag erptikus levelezéseket hajtottunk végre, de valami csodálatosak voltak mindig. Aztán elkezdtünk beszélgetni. Képet is láttam róla. Minden jól alakult, erre elrontottam most. Csakis az án hibám, megérdemlem a büntetésemet. Így majd megtanulom, hogyan kell bánni a nőkkel.
2014. máj. 6. 21:08
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki te most, mármint ma este, ne várj.
2014. máj. 6. 21:11
 23/25 A kérdező kommentje:
Már írtam most neki este kétszer is! :D De se kép, se hang! Azt hiszem, elásott :S
2014. máj. 6. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Na, válaszolt már? :D
2014. máj. 6. 22:25
 25/25 A kérdező kommentje:

Igen!

Nem bírta még kiheverni az első szerelmét, srácot! :D Ez ennyi.

2014. máj. 6. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!