Szerintetek eláshatom magam a lánynál?
Figyelt kérdés
Beszélgetünk már 2 hete neten. Tegnap bunkó módon leszidtam, mert miután keveset beszéltünk, beírta, hogy még tanulnia kell meg fürdenie. Ráírtam ma elnézést kérni, azt írta, hogy este megbeszéljük. Várom, hogy írjon, de semmi. Nagyon be vagyok parázva, a hülye fejemet, hogy elrontom, amikor annyira imádom a lányt.2014. máj. 6. 20:41
11/25 A kérdező kommentje:
AZt írtam, hogy köszi, hogy visszajöttél, hogy altassalak el. Mert azt írta, amikor visszajött a tanulásból és fürdésből, hogy álmos, és altassam el. Erre én leugattam, hogy ezért jöttél vissza? Meg mondtam neki, ha nincs már kedve beszélgetni mondja el bátran, de ne játtszon, mert nem kultiválm, ha átvernek. Ja meg az, hogy ha átversz, megszívod. Ez durva volt :S
2014. máj. 6. 20:51
12/25 anonim válasza:
Igen, ezek alapján ezt mondanám: eláshatod magad.
13/25 A kérdező kommentje:
De mégis mit tehetnék? Nagyon hülye voltam, de nekem nagyon fontos a lány. Bármit megadnák érte! Mivel engesztelhetem ki?
2014. máj. 6. 20:55
14/25 A kérdező kommentje:
megadnék *
2014. máj. 6. 20:55
15/25 anonim válasza:
Most nem azért mondom hogy beszóljak neked de mért neten beszélgetsz vele .2hét után illene vègre elhívni valahova.Egyébként ezt már elbasztad.
16/25 A kérdező kommentje:
200 km-re lakik, könyörgöm. Már felhoztam a találka ötletét, de még félt tőle.
2014. máj. 6. 20:56
17/25 anonim válasza:
Be kell bizonyítanod, hogy nem vagy akkora ordénáré tapló, mint amekkorának a szavaid alapján tűnsz. Ez persze csak akkor sikerül, ha tényleg nem vagy az.
18/25 anonim válasza:
200 km viszont kissé sok. Nem úgy tűnik, hogy Te neten keresztül jól fenn tudsz tartani egy kapcsolatot, így meg elég nehéz egy távkapcsolat. Ha meg fél a csaj, akkor nem lesz semmi belőle. Ha akarna valamit, mert volna belevágni.
Hidd el, éltem már meg ilyet.
19/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az, rossz napom volt és rajta csattant az ostor. Tudom, nem mentség. Nem tudom, mit tehetnék. Nem csak egy lány, ő A LÁNY nekem.
2014. máj. 6. 20:59
20/25 anonim válasza:
Kicsit gyerekes volt a beszólásod szerintem.
De amúgy hogy tudtál 2 hét alatt így belezúgni?? Beszéltetek legalább élőszóban vagy hasonló? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!