Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire sz*r érzés?

Miért ennyire sz*r érzés?

Figyelt kérdés
Már vagy 7 éve tini koromban voltam utoljára szerelmes, de most nagyon durván fülig bele estem egy csajba, pedig nem sokat találkoztunk és beszélgettünk. A legrosszabb az hogy minden második percben rágondolok hetek óta, de mindez viszonzatlan, már rá sem merek írni, csak csendben várom csodát... inkább küldene el a ret*es fenébe akkor legalább tudnám hogy szándékszik-e valamit tőlem, de neeem, csak húzogatja a mézes madzagot, mindig kapok egy kis reményt tőle aztán megint semmi.

2014. máj. 6. 12:49
 1/8 A kérdező kommentje:
amúgy nem muszáj ide írni, csak kiadtam magamból így talán egy fokkal jobb
2014. máj. 6. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szidjad az anyukajat akkor biztos elkuld :)
2014. máj. 6. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy most?

Szerintem nyugodtan írj rá.Mit veszíthetsz?!

2014. máj. 6. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele négyszemközt a problémádat,és te is megnyugszol
2014. máj. 6. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

szándékszik szép szó :D

az hogy leülsz és elfogadod hogy nem lehet a tiéd azt bizonyítja hogy papucs vagy..mutasd meg hogy férfi vagy..valahol ha nagyon mélyen is mindenkiben van valami vonzó csak meg kell találnunk mi is az. Legyen önbizalmad, és tudom elképzelni is lehetetlen de gondolkozz el rajta hogyha most lebeszélsz vele egy találkozót mert beszélni szeretnél vele. Odaállítasz egy szál rózsával és elmondod amit érzel..nem kell hogy a nyakadba ugorjon, de már magadra vontad a figyelmet és ha azt mondja hogy bocsi nem akkor is előrébb vagy azzal hogy megpróbáltad. Nem baj ha nem ment így lesznek tapasztalataid. De ha nem teszed hidd el szar lesz mással látni...Legyél vele kedves de ne hagyd hogy lelki szemetesláda legyél, legyen önbizalmad, nyílt kérdést tegyél fel( minden nő szeret beszélni), keress közös témát stb...

2014. máj. 6. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak együtt érezni tudok veled. :( Én is hasonló helyzetben vagyok, egész nap rá gondolok, de ő már leszar, és nem tudom mi történt, miért lett ilyen "b*szok rád" stílusa...:(
2014. máj. 6. 13:15
 7/8 A kérdező kommentje:
3.4.5.-ös Mind megvolt már, közös téma, összhang, közös programok szervezése, kerestem a társaságát,(de mindig valami közbe jött és majd bepótoljuk jeligével el lett feledve,persze volt amikor ő kereset de igazán kettesben sosem tudtam vele lenni) mindent bedobtam amit csak lehet,voltam már jó fej kedveskedő,voltam furfangos,ötletes,kreatív,öntudatos határozott. De ahogy komolyabbra vettem a dolgot távolodni kezdett mivel nem tudja kezelni ha kész tények elé állítom, kicsit befelé forduló, ezért sem tudom tisztázni a helyzetet
2014. máj. 6. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
5.-ös Nem tudok belenyugodni a természetemből fakadóan, de úgy érzem hogy 120% on pörögtem az ügyben és oda jutottam h nincs több ötletem, nem tudom hogy mi volna a jó/rossz, de az sem pálya ha tovább erőltetem. Az is nagy hátrány hogy nincs közös ismerősünk s elég magának való.
2014. máj. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!