Miert szerethetem ha a fiuk velemenyt mondanak a testemrol? 17/L
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 00:58
1/17 anonim válasza:
Mert biztos jó ? :) mutasd egy képet :D
2/17 anonim válasza:
Ha aránylag elfogadható, akkor mindenki szépet mond, mert azt hiszik, így jutnak valamire nálad. Neked meg csak egonövelés az egész.
Ha csúnya vagy, akkor meg szépíteni próbálják a dolgokat a hozzád közelebb állók. Megint csak egonövelés.
Mindenképp az egonövelésed miatt szereted, kérdés, hogy szép, vagy csúnya vagy. Ezt sose fogod megtudni, ha önképed nincsen.
3/17 anonim válasza:
Küldj képet ha ennyire szereted és nem vagy kamus :D 17/F
4/17 anonim válasza:
Valamiért én is szerettem. Nem vagyok lány, ha gondolod hozzám is küldhetsz ( ha tényleg lány vagy ) és mondhatok én is. Ha még vállalható a sok privát között... :)
20/f
7/17 A kérdező kommentje:
Inkabb eloben szeretem mintsem kepen :)
Mondjuk sokszor a lanyok velemenyere is adok :)
2014. máj. 6. 01:05
8/17 anonim válasza:
Kendőzetlen véleményt adok szívesen.
9/17 anonim válasza:
Akkor legalább vázold fel, nagy vonalakban.
10/17 anonim válasza:
Küldj képet és elmondom az őszinte véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!