Ez a lány csak barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
Teljesen összezavar. Mindig órákat beszélünk, azt mondta szeretne megismerni, nagyon sok kedves megjegyzése van. Pl. jól nézek ki stb. Viszont nem olyan régen elment bulizni. Mondom milyen volt? Azt mondta jó volt.Táncolt fiúkkal meg beszélgetett velük. Féltékennyé akart tenni vagy tényleg csak barátkozik?2014. máj. 5. 17:33
1/6 anonim válasza:
Ennyiből még nem lehet tudni. Legközelebb hívd el randira.
2/6 anonim válasza:
Először is kellene még pár információ. Mióta ismered? Milyen gyakran beszéltek? Ezt élőben vagy interneten/telefonon folytatjátok? Te kifejezted tetszésed a lány iránt? Hány évesek vagytok? :)
3/6 A kérdező kommentje:
1 hónapja ismerem. Más városban lakunk. Szinte mindig ő ír rám. Persze én is rá szoktam, amikor nem előz meg.:) 20 évesek vagyunk.:)
2014. máj. 5. 17:43
4/6 anonim válasza:
Tehát akkor még soha nem találkoztatok? Mennyire érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok? Milyen lánynak ismerted meg? :) Egy picit mesélj bővebben a kapcsolatokról, akár privátban is.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyszer találkoztunk. Nagyon jól elbeszélgetünk, mindenben egyet értünk. Rendes lánynak gondolom.:)
2014. máj. 5. 19:10
6/6 anonim válasza:
szerintem azt akarta hogy még jobban érdekeljen téged. Másképpen nem írta volna le hogy fiúkkal is táncolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!