Ezzel mennyire értetek egyet?
Amúgy 2 megoldás lehetséges: - túl nagyok a pasi elvárásai
- rossz helyen él
- hiába fikázza a műmacákat, az átlagnőt sem veszi észre, teljes mértékben képtelen a kompromisszumra
Én nő vagyok, de valamilyen szinten egyet értek az úrral, aki írta a cikket. Igaza van, manapság tényleg sok nő olyan, amit leír, tisztelet persze a kivételnek :)
Ami viszont számomra felháborító és valóban 100%-ban igazat adok a cikk írójának, az pedig nem más mint, a műveltség és a saját gondolatok hiánya. Rettentő, hogy mennyire kulturálatlan nők élnek, manapság, és tényleg mennyien csak a pénzre hajtanak, minden mást figyelmen kívül hagyva.
Egy szó, mint száz, ha az úr tényleg ezt éli meg a mindennapokban, sajnálom, és én, személy szerint megértem, és átérzem a helyzetét - még úgy is, hogy nő vagyok, mivel látom nap mint nap "nőtársaim" viselkedését, és hallom egyesek párbeszédeit a buszon, egyéb helyeken-.
Nagyon, sajnos tényleg ilyen a helyzet, ha nem is ennyire vészes. Viszont ehhez azért hozzátartozik az is, hogy a pasik se jobbak egy fokkal se...
Manapság már szinte alapkövetelmény az, hogy agyhalott birka módjára kövessen mindenki valamit. De legalább egy dolgot megtanultak: "gazdagok a lelki szegények". Néha sajnálom, hogy nem boldog tudatlanságban élem le az életem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!