Lányok, ismerkedni?
Kövér, nem túl szép külsejű fiú vagyok. Elég unalmasnak mondható, itthon ülő, mert nincsenek barátaim. Az emberek nem kedvelnek. Szeretek játszani, filmet nézni, animéket nézni, olvasni és nagyokat sétálni, utazni (bár nem szoktam sokat), nagyokat sétálni és sokat elmélkedni. Szeretem az állatokat, természetet. :)
Ha a negatív dolgokat egyensúlyozza a többi, és van kedved megismerni, akkor kérdezz nyugodtan, írj! :)
17/f
Nah, én nem olyan vagyok mint a kérdező, de azért ha van kedvetek nekem is írhattok. ;)
F/20
Ééés, köszönöm! :D Nem tudom az előző ismerkedni vágyó 17/f kérdése alatt tett kommentem hatására írtad e ki így a kérdést, de végre valaki több infóval is szolgál a GYIK-ezők számára...:)
18/L
Szerintem van benne értékelni való is...Hogy objektíven látja a helyzetét, magát és nem kertel az elején. :)
De valóban nem a legpozitívabb bemutatkozásnak sikeredett, meg kell hagyni...:D
Szia! :)
A 2. 18/L-es válaszoló vagyok, aki rád is írt priviben. Nem tudom, olvasod e a válaszokat itt a kérdés alatt, de már válaszoltam (egy kisebb regénnyel) viszont gondolom az enyémet sem látod. Ahogy látom, az előttem írónak is hasonló gondja akadt. Nem tudom mi lehet a gond...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!