Hogyan szólítsam meg? és ha nem tetszek neki? :/
Figyelt kérdés
Csak látásból ismerem a fiút, de ő is nézett meg én is néztem őt.. Szeretném megszólítani, de nem tuom hogy. Menjek oda hozzá és mutatkozzak be? meg, hogy hol lakok? És ha nem tetszek neki? kérdezzem meg hány ées? mit csináljak?:( 13/L2014. máj. 3. 14:12
1/10 anonim válasza:
Tanulj. Mindjárt Hétfő és iskola.
2/10 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat!!!
2014. máj. 3. 14:14
3/10 anonim válasza:
Barátkozz vele,és majd kialakul..
4/10 A kérdező kommentje:
igazából, buszon láttam párszor.. üljek le mellé és kezdjek el vele beszélgetni?:/
2014. máj. 3. 14:19
5/10 anonim válasza:
igen, beszélj vele a buszon Kirchhoff-törvényekről. :D
6/10 A kérdező kommentje:
De tényleg értelmes válaszokat!! fontos lenne
2014. máj. 3. 14:27
7/10 anonim válasza:
Igen beszélgess vele,és minden megy magától,ha van közös témátok.
8/10 A kérdező kommentje:
utolsó,köszönöm, látszik vannak még rendes emberek :) csak hát, ez nem megy olyan könnyen. :)
2014. máj. 3. 14:29
9/10 A kérdező kommentje:
azért még várom a tippeket c:
2014. máj. 3. 14:33
10/10 anonim válasza:
Miért mi bajod a Kirchhoff törvényekkel?
Bár valószínűleg a srác se értené, na mindegy...
Odamész, és dumálsz. Szinte mindegy is, hogy mit, mert ő is zavarban lesz. Nem nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!