Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyszerűen nem megy az ismerke...

Egyszerűen nem megy az ismerkedés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a memóriám, lévén hogy agy sérülésem van, és épp ezért mindenkivel számítógépen beszélgetek (ezt vissza tudom olvasni). Olyan régóta, hogy személyesen már nem nagyon megy a beszélgetés. Nem vagyok az a típus aki idegenekhez hozzászól. Sokan mondják hogy jóképű vagyok, de azt nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy egy lány kezdeményezzen helyettem, vagy hogy egyáltalán mit kellene tennem, hogy ne legyek egyedül?.

2014. máj. 3. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Aháá, és honnan tudod, hogy sokan mondják, hogy jóképű vagy ha nem emlékszel?!
2014. máj. 3. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet néha vissza mennek neki az emlékek :)
2014. máj. 3. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Najó, csak poén. Lehet keresned kéne egy lányt hasonló problémával. Érdekelne, hogy ha minden nap újra össze kell jönnötök, követ-e a sikerességed nála valamiféle mintázatot.
2014. máj. 3. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Én meg nem merek odamenni az emberekhez,félénk vagyok..
2014. máj. 3. 13:50
 5/8 PearlDiver ***** válasza:
50 első randi c. filmből meríts ötletet.
2014. máj. 3. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem teljesen nullázódnak le az emlékeim. Amik a filmekben vannak azok el vannak túlozva. Tény, hogy vannak kis töredékek amikre emlékszek, és mondjuk ha új emberrel találkozok, akkor másnap tudom hogy vele már találkoztam, de a nevét már nem tudom.

Ha megnézek egy filmet, másnap már nem tudom felidézni a jeleneteket.

Semmiképp nem lehet hogy a páromnak hasonló problémája, mert ha vak vezet világtalant...

Mielőtt a nyelvtanomba valaki belekötne:

Igen, tudok beszélni, a sérülés az emlékeimet vette el, és nem a tudásom.

Szóval hol találhatok olyan lányt, akit ez nem zavar?

Egyébként 27 éves vagyok.

2014. máj. 3. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ember, ha tudnád ez mekkora kincs!

Nekem van egy nagy rakás film a '90-es évek óta, amit nagyon szeretnék elfelejteni, hát még hány csajjal vagyok így, te jó ég.

2014. máj. 3. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Kincs, vagy nem kincs, a sötét oldala a dolognak az az, hogy ha minden így marad, az nekem nem lesz jó.
2014. máj. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!