Lányok milyen has jön be egy srácon?
Figyelt kérdés
kockás,mackós,esetleg sörhas2014. máj. 2. 21:40
1/8 anonim válasza:
kockás vagy sima csak lapos legyen
3/8 anonim válasza:
nem kell kockásnak lennie, elég ha csak lapos. a mackós és a sörhas egyáltalán nem jön be
6/8 anonim válasza:
Lapos legyen, lehet egy kicsit kockas is, de a tulsagosan kigyurt se jo szerintem
7/8 anonim válasza:
eddig én is azt hittem hogy a sima lapos is tökéletes, vagy ha csak éppen egy kis minimális kockahasa van, de múltkor megtapogattam egy kigyúrt kockahasat, olyan volt mintha acélból lett volna, hát én többet nem akarok másmilyen hasat tapogatni :D
8/8 anonim válasza:
Én társulok zöld25-höz, lapos vagy kicsit kockás, de ha túlzottan ki van gyúrva, nem jó. A mackós és a sörhas se igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!