Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, akivel szeretnék...

Van egy srác, akivel szeretnék elmenni kávézni, de nem tudom hogy hívjam el, van egyáltalán esélyem?

Figyelt kérdés
Elhívott kávézni, de nemet mondtam, mert újra összejöttem a volt pasimmal, akivel persze nem működött a dolog most sem. Viszont megígértem a srácnak, hogy ha nem jönne össze a dolog az exemmel, akkor megiszok vele egy kávét. Arra jutottam, hogy írok neki, de azt sem tudom hogy fogalmazzam meg. Egyáltalán szerintetek van nála ezek után esélyem?
2014. máj. 2. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jó nagy papucs a srác, ha elfogadta a feltételedet. Mindig a férfi irányít, azaz én. Amelyik nőnek ez nem tetszik, mehet a levesbe. :D
2014. máj. 2. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Nincs ló, jó a szamár is? Ha van egy kis esze a srácnak, a pofádba röhög.
2014. máj. 2. 20:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát valami ilyesmire számítottam.. Azért köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 2. 20:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Ne vedd bántásnak, de ez tényleg a ló nincs, jó a szamár is esete.

Sértenéd a méltóságomat ilyennel. Direkt elutasítanálak, és az arcodba mondanám az okát.

2014. máj. 2. 20:12
 5/14 anonim válasza:
Ha menteni akarod a helyzetet akkor véletlenül összefutsz vele. Játszod az összetörtet, esetleg kitalálsz valami storyt hogy azért mondtál akkor neki nemet mert a volt barátod vert és féltél tőle. Ravaszsággal vissza lehet fordítani a dolgot. :)
2014. máj. 2. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:

5.

És ha ez kiderül egy hazudós kis r**bancknak fogja tartani.

Gondolkozz mielőtt "ravaszságokon" jár az eszed. :D

2014. máj. 2. 20:16
 7/14 anonim ***** válasza:
mit akarsz tőle?
2014. máj. 2. 20:20
 8/14 A kérdező kommentje:
igazából csak az elmulasztott ismerkedést, és meglátni hogy mi sül ki belőle. sajnos (vagy nem sajnos) nem tudok jól hazudni, szóval a ravaszkodás nem az én asztalom.. mindenestre legalább felkészülök a legrosszabbra, hogy esetleg nem ír vissza vagy elküld a búsba. ennél rosszabb csak nem történhet. :)
2014. máj. 2. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon rossz dolog, hogy facebookon nem ír vissza... :S

Esetleg, ha élőben keresnéd meg......

2014. máj. 2. 20:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb ha megjelenek előtte, előadom magam és leönt egy pohár vízzel :D
2014. máj. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!