Van egy srác, akivel szeretnék elmenni kávézni, de nem tudom hogy hívjam el, van egyáltalán esélyem?
Figyelt kérdés
Elhívott kávézni, de nemet mondtam, mert újra összejöttem a volt pasimmal, akivel persze nem működött a dolog most sem. Viszont megígértem a srácnak, hogy ha nem jönne össze a dolog az exemmel, akkor megiszok vele egy kávét. Arra jutottam, hogy írok neki, de azt sem tudom hogy fogalmazzam meg. Egyáltalán szerintetek van nála ezek után esélyem?2014. máj. 2. 20:06
1/14 anonim válasza:
Jó nagy papucs a srác, ha elfogadta a feltételedet. Mindig a férfi irányít, azaz én. Amelyik nőnek ez nem tetszik, mehet a levesbe. :D
2/14 anonim válasza:
Nincs ló, jó a szamár is? Ha van egy kis esze a srácnak, a pofádba röhög.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát valami ilyesmire számítottam.. Azért köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 2. 20:10
4/14 anonim válasza:
Ne vedd bántásnak, de ez tényleg a ló nincs, jó a szamár is esete.
Sértenéd a méltóságomat ilyennel. Direkt elutasítanálak, és az arcodba mondanám az okát.
5/14 anonim válasza:
Ha menteni akarod a helyzetet akkor véletlenül összefutsz vele. Játszod az összetörtet, esetleg kitalálsz valami storyt hogy azért mondtál akkor neki nemet mert a volt barátod vert és féltél tőle. Ravaszsággal vissza lehet fordítani a dolgot. :)
6/14 anonim válasza:
5.
És ha ez kiderül egy hazudós kis r**bancknak fogja tartani.
Gondolkozz mielőtt "ravaszságokon" jár az eszed. :D
8/14 A kérdező kommentje:
igazából csak az elmulasztott ismerkedést, és meglátni hogy mi sül ki belőle. sajnos (vagy nem sajnos) nem tudok jól hazudni, szóval a ravaszkodás nem az én asztalom.. mindenestre legalább felkészülök a legrosszabbra, hogy esetleg nem ír vissza vagy elküld a búsba. ennél rosszabb csak nem történhet. :)
2014. máj. 2. 20:44
9/14 anonim válasza:
Hát ez nagyon rossz dolog, hogy facebookon nem ír vissza... :S
Esetleg, ha élőben keresnéd meg......
10/14 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb ha megjelenek előtte, előadom magam és leönt egy pohár vízzel :D
2014. máj. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!