Már volt itt ilyen kérdés fordítva: Fiúk, egy lány mivel tudja nálatok felhívni magára a figyelmet?
2-es, úgy értem, hogy FORDÍTVA volt itt ilyen kérdés. Tehát, h egy fiú mivel tudja magára felhívni a figyelmet. Azt hittem nem nehéz ezt felfogni.:D
Többieknek köszi! (Még az elsőnek is)
Kötözködhetsz unalomból nyugodtan. Megy a piros.
Én szó szerint erre a kérdésre szeretnék választ, és ez még nem volt feltéve, csak fordított esetben, tehát férfi szemszögből. (úgy tudom, a nők még mindig mások, mint a férfiak)
Kedvesseg, humor, megbizhatosag, jatekossag, intelligencia, aktivitas, kezdemenyezo kepesseg (pl. O is szervezzen programot), kommuikacios intelligencia, szenvedelyesseg, apoltsag, csinossag. Szerelmes leszek ekkor, ahh :-)
Puszi kerdezo:)
Kösziii puszi! :) ez aztán szép felhozatal.
Aki írogat privátban, neki üzenném, h egyszerűen nem nyitja meg mobilról az üzenetét (helyesebben gondolom a piszkálódását...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!