Hogyan tudnék jobban megismerkedni a mellettem ülő lánnyal? 16/f
Figyelt kérdés
Már 1-2 hónapja osztályfőnök helycserés támadást indított mindenkivel, mert rosszak voltak a jegyei az osztálynak. Én egy nagyon okos és szép lány mellé kerültem(eredetileg nem, de átültem, mert na :) és 1-2 hónapja már ott ülök. Nem sokat beszélgetünk de amikor igen, akkor rendszerint megnevettetem és ez nekem annyira jó érzés :) Ő mindenből 4-es 5-ös, én inkább olyan 3-as tanuló vagyok, de szerintem ez nem annyira számít. Kérdésem az, hogyan tudnám elérni hogy minél többet beszélhessünk, mert én többet érzek mint barátságot...2014. máj. 2. 11:11
1/7 anonim válasza:
Beszélgess vele többet, majd hívd meg egy italra.. ott majd kiderül minden, hogy akar e tőled valamit vagy se.. Nem tudom mi ebbe a bonyolult? :D
2/7 anonim válasza:
Ott ülsz mellette! Kérdezed hogyan kerülhetnél közelebb, hát ennél csak akkor, ha rajta feküdnél!
3/7 anonim válasza:
Úgy tudsz többet beszélgetni vele, hogy többet beszélgettek... -.-
4/7 anonim válasza:
hívd el valahova suli után, pl. Mekibe, vagy egy italra, amikor csak kettesben vagytok és ott muszáj lesz beszélgetnetek. ott majd elindul minden, ami egy kapcsolathoz kell...
5/7 anonim válasza:
Ez velem is így van! :) csak én meg tudom hogy szeret és én is szeretem őt. Nyelvtan órán egymás mellett ülünk. És mindig ő kezdeményezi a beszélgetést! És nekem ez így a jó mert én nem nagyon merem elkezdeni a beszélgetést. 14/L
6/7 anonim válasza:
kérdezd meg hogy van, hogy sikerült a dolgozata, mit csinál suli után, látta-e az új pókembert, bármit csak legyél kedves és érdeklődő!
és nevettesd meg minél többször, ez már egy jó kezdet, a humoros pasikat szeretik a lányok :)
7/7 anonim válasza:
Ültesd az öledbe. Ha valamijét megfogod, mindig kérdezd meg, hogy ez mi? Óra végére egész jól fogod ismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!