Fiúk! Ismerkedés? (unalmas monológ a kérdés alatt)
Eddig nem sok sikerem volt társkeresést illetően ebben a külsőségektől meghatározott világban, ennek ellenére végső elkeseredésből próbálok valamilyen szintű pozitív szemléletet erőltetni magamra, rózsaszín szemüvegen át nézve a világra.. mondván a remény hal meg utoljára – de meghal :D.
Szóval a pár negatív tapasztalatomat a szőnyeg alá söpörve, „egy próbát megér” indíttatásból leszek ismét egy unalmas és sablonos kérdést feltevő gyakoris ember a sok közül, aki csillogó szemekkel várja a „valaki ismerkedni?” kérdésére az esetleges választ..
Jogosan merülhet fel: kivel? Milyen szándékkal? Miért?
Elsősorban 18-25 ((((nincs éles határ )))) éves korig ismerkednék fiúkkal, mindenképp komoly szándékkal. Naiv képzeteim hisznek abban, hogy gyakorikérdéseken fogok párra lelni. :D De térjünk lényegesebb dolgokra: fő kérdés, hogy kiben látom életem emberét?
Akivel meglátásaim kusza halmaza legalább egy kicsi részben uniót alkot. Aki képes elviselni a bosszantó tulajdonságaimmal, véleményemmel, életstílusommal, vágyaimmal együtt. Akinek önmagamat adhatom, akivel otthon érezhetem magamat a világban, és nem egyedül hánykódok az emberek között szerencsétlenül, kirekesztett módon, megőrülés közeli állapotban. Aki szarkasztikus, humoros, intelligens, őszinte, kellő mértékben bolondságra, őrültségekre hajlamos. Akit álmok hajtanak, ambiciózus és bónuszként ne csak a külsőségek legyenek a mércéi. :)
Magamról privátban szívesen mesélek. Elnézést kérek attól, akinek csak az idejét raboltam, lehet nem megyek a kérdéssel semmire, de akkor is jól esett magamból kiírni.
További szép estét! :)
19/L
Valami oka biztos volt hogy nem találtál senkit, valószínűleg ugyanaz, mint errefelé: túl sok a próbabábu - akik a kirakatban ugyan jól néznek ki, de... na...
És ha a lányokkal ez a helyzet, el sem bírom képzelni, milyen lehet neked a fiúkkal... Na ezért az egyért nem irigyellek.
Nekem is volt pár pofára esésem az úgynevezett "pirított r.banc" fajtával - tudod, az a fajta, amelyik ugyanolyan sötét belülről mint kívülről :D Első ott esett ki, hogy meglátott nálam egy könyvet (azóta tableten olvasok :D)
Ha Te nem ilyen vagy, és mivel tetszik a stílusod, szívesen megismernélek.
Igazából nem akarok felszínesnek, vagy bunkónak, vagy akárminek látszani, de mégis érdekelne, hogy merre felé laksz. Nem kell konkrét lakcímet mondani, csak egy megye is elég lenne. Túl sok debreceni és nyíregyházi lánnyal beszélgettem már itt...
Szimpatikusnak tűnsz ezen pár sor alapján. :)
26/F (igen, kicsit idősebb vagyok, de azt mondtad, hogy nem éles a határ)
Szervusz! :)
Írásod alapján egy határozott és intelligens lányként képzellek el, így nem csodálom, hogy ilyen sokan jelentkeztek már. :)
Nem látok rá sok esélyt, hogy pont velem fogsz foglalkozni, főleg mivel egy ilyen kis levélben egyszerűen képtelen vagyok megmutatni, mért kéne rám írnod... de azért vagy annyira szimpatikus, hogy megpróbáljam. ;)
Ha úgy (tehát helyesen ;)) látod, hogy érek annyit... Írj kérlek! :)
Üdv.: E.T. 18/F (kicsit fiatal vagyok, tudom, de kérlek ne ítélj ez alapján... meglepődnél! ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!