Miért gondolja az összes tinilány, hogy cukormázas minden? Miért nem vagytok annyira okosak, hogyha közhelyesen beszéltek inkább maradjatok csendbe?
Figyelt kérdés
Lány vagyok én is , 25 éves...voltam tini, de ennyire buta kérdéseket, mint amiket sorra tesztek itt fel sosem fogalmaztam meg magamban. Mi van veletek..ciki, hogy lány vagyok lassan....2014. máj. 1. 22:33
5/12 anonim válasza:
Miért kell másokkal foglalkozni? Az emberek hülyék, igen; viszont attól, hogy rákérdezel, hogy miért teszik ezt meg azt, még nem lesznek okosabbak.
6/12 anonim válasza:
Gondolj arra hogy ennél már csak rosszabb lesz! 17/F
8/12 anonim válasza:
A jó bornak is idő kell. :) Miért, Te milyen kérdéseket tettél fel tiniként?
10/12 A kérdező kommentje:
mert nap mint nap elmegyek mellettük az utcán..nap mint nap látom az okos kiírásokat facen, a nagy életbölcsességeket..aztán itt is tele van ilyen kérdésekkel minden..és eldurrant az agyam..ennyire csököttek lettünk? érdekelt hogy miért nem tudnak picit logikusan gondolkozni mások véleménye szerint. Hmm ..vagy csak rossz topicba néztem bele..:/
2014. máj. 1. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!