Van itt olyan lány akivel normálisan el lehet beszélgetni?
Figyelt kérdés
Tapasztalataim alapján állandóan csak oltanak ha irok vagy kérdezek normálisan és elindul egy beszélgetés,még a szex témát sem hozom fel,nehogy bunkónak tartsanak,vagy lehet azt kellene felhoznom? 28F2014. máj. 1. 20:52
21/23 anonim válasza:
Nyilván a közelebbi témájú beszélgetésre gondoltam... sima haveri viszonynál nem zavarna, ha másokkal is beszél az illető.
22/23 anonim válasza:
szépen beforgattad magad, kérdező. nyuszika meg a kalapács.
23/23 anonim válasza:
11-es vagyok. Más témában ellevelezgetek másokkal is, de ismerkedni nem ismerkedem.
Nagy nehezen találtam egy fiút, akivel minőségi levelezéseket tudok lebonyolítani, nagyon jól megértjük egymást, ezen kívül nem is vágyom másra, minek ismerkednék hát másokkal is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!