Fiúk, aki jó kinézetű és nem csalja meg a nőket az legyen szíves írjon?! Barátnőmnek kéne minél hamarabb, kissé nagyon nagy a hiánya is xd, tudnátok neki segíteni? , tartós kapcsolatot akar!
Elég gáz, hogy valakit így lehúztok egy kép alapján. De az is gáz, hogy a csaj valószínűleg nem is tud róla, hogy itt nézegetik a fotóját, és véleményezik... Ha véletlen megtudná, és elolvasná a szösszeneteket, valószínűleg elmenne a maradék önbizalma is. Nyilván akik itt írnak, mind frankó kigyúrt gyerekek, okosak, helyesek, tökéletesek. Na persze.
Nagyon csúnya dolognak tartom, hogy egyesek ezért járnak ide, hogy lehúzzák a másikat. Oké, nem egy Klaudia Schiffer a csaj, de élből így elásni a föld alá, nagyon gáz. És amúgy is: miért kéne minden csajnak bomba nőnek lenni? És miért kell fikkantani, hogy jó pasit akar, amikor ad.1 nem is ő írta ki a kérdést, ad.2 minden ember olyan párt szeretne magának, aki vizuális élményt is okoz számára, ha ránéz. Neki nincs meg ez a joga, ássa el magát, mert van rajta valamennyi felesleg?
Nekem amúgy így első ránézésre nem az esetem, de ha ismerném, lehet, hogy simán bele tudnék esni. Volt már olyan csaj, aki sokkal túlsúlyosabb volt nála, de annyira kis aranyos, életvidám teremtés volt, hogy szép lassan nagyon belezúgtam, és kifejezetten szépnek láttam úgy, ahogy volt. Amúgy én magam is túlsúlyos vagyok, de ettől még nem vagyok alantasabb, mint akárki más. Az embernek sokféle erőssége lehet, és ezek közül csak egy a testi/fizikai állapot. Amin ráadásul lehet is változtatni, csak akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!