Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk ti meddig bírnátok ki?

Fiúk ti meddig bírnátok ki?

Figyelt kérdés
Hogy egy lány nem tudná eldönteni,hogy akar e tőletek többet vagy sem?! És mondjuk vegyük azt hogy komolyan gondoljátok azzal a lánnyal.
2014. ápr. 30. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokaig nem varnek ra,maximum 1-2 hetet,hogy eldöntse,mit is akar,de ha mar ez igy indul,ugysem lesz hosszutavu.Persze függ,hogy volt-e mar randi,mennyire ismeritek egymast stb....
2014. ápr. 30. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
kapna 1 napot...gondolkodjon el.de csak ha tényleg akarok tőle valamit.
2014. ápr. 30. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, egyrészről azt mondom, az ember (legyen az nő vagy férfinemű) ne legyen szerencsétlen, hogy csak vár és vár, hagyja magát szivatni.

Másrészről pedig nem szeretem a döntésképtelen embereket.

Harmadrészről viszont! Na, az illető lehet, hogy pont arra kíváncsi, tényleg érdekled-e, meddig vagy képes várni, meddig mész el. Nos, ilyen helyzetben bármeddig várok. De ehhez kell megfelelő biztatás.

2014. ápr. 30. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 9. évig fűztem egy lányt de a végén kiderült hogy még sem ő az akit keresek.Már így utólag kár volt. A szex része jól működött, de komoly kapcsolatra nem volt alkalmas.
2014. ápr. 30. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

1 nap.

Ezalatt sokkal fontosabb dolgokról is döntést lehet hozni.

Ha nem tudja, akkor az már régen rossz...

2014. ápr. 30. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Semennyit.Hagyjuk már.Majd jön egy olyan aki gondolkodás nélkül igen-t mondd nekem.Neki meg egy olyan akinek gondolkodás nélkül igent mond majd.
2014. ápr. 30. 15:50
 7/7 anonim válasza:
Lány vagyok és ez már engem kiborít ha nem tudja h mi a fenét csináljon. Ennyire szerencsétlennek lenni már egy szint (Y)
2014. máj. 1. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!